fredag 4. februar 2011

Hjemme hos Lena

I vårt aller første innlegg her på bloggen så har vi gleden av å vise frem hjemmet til en god kunde hos oss!
Hun har hatt et større oppussingsprosjekt på gang og vi synes resultatet ble så utrolig bra!
Derfor hadde vi så lyst til å dele det med dere, rett og slett for ren inspirasjon!! Og det er jo fryktelig gøy å se hvordan andre har det hjemme, ikke sant?

 Vi begynner med bilder fra gangen. Her har Lena malt den eksisterende tapeten med Lady vegg 10 i fargen s 2000-N. På en vegg malte hun en mørkgrå kontrastfarge Matrix s 6000-N. Listverk og tak/dører er malt i 0502-Y.


Her ser dere den lyse delen av gangen. Det ble så flott!

Så tar vi en tur inn i soverommet. Der ble en grusom strukturtapet fjernet og Lena valgte en lekker miljøtapet fra Borge med fine blomsterranker. Størsteparten av veggene ble malt med Lady vegg 10 i fargen Bomull (S 0502-Y). Veggen bak sengen ble malt i fargen Mørk Aubergine fra Jotun. Utrolig flott om kvelden i lampelys.

Den innebygde garderoben med speildører gjør sitt til at rommet virker større. Et godt tips til små rom.

Lekre farger og gjennomført interiør! Fondveggen bidrar til en lun huleaktig følelse i sengen.

Kjøkkenet har virkelig gått gjennom en stor forvandling. For noen dager siden var det furu innredning i dette rommet. Mørke paneltak og gule vegger bidro også til at det var mørkt og trist. Nå fremstår kjøkkenet som lyst,rent og faktisk mye større. "Subway" flisene lagt i forbandt er en utrolig stilig detalj og veldig i tiden nå!

En fryd å oppholde seg på kjøkkenet nå :-)

Stuen fikk også en real ansiktsløftning. Taket ble hvitt (s 0502-Y)  og veggene fikk en superfin tapet fra Borge. Den er fra kolleksjonen New classic. Kolleksjonen har stort utvalg i striper, stjerner og andre koselige og litt sommerhusaktige mønstre. Mange nydelige farger også. Den passer så bra til de nye og lekre møblene Lena har kjøpt. Linfarger, sink og drivved er nydelige kombinasjoner.

Spisestuen og skjenkene ble pusset opp og ble som nye! De var svartbeisede med gulnet furu overflate.
Alt ble malt med Lady interiør 15 V i fargen 0502-Y. Toppplatene og stolsetene ble oljet med Scanox trestjerners gulvolje i fargen Drivved. Til slutt ble de lakket 3 strøk med Scanox trestjerners helmatt lakk. Da får du en overflate som ser oljet ut. Lakken syns ikke i det hele tatt men beskytter like godt som
 vanlig lakk. Anbefales!! Kjempestilig lysekrone gjør susen. Hmm, ikke så stilig med fotostativet i bakgrunnen men.......

Til og med husets baby Micke glir inn i interiøret :-)

Det vakre speilet er arvegods og vanskelig å legge vekk. Problemet var at dette var gullfarget og passet ikke like godt inn i det nye interiøret. Løsningen ble flytende sølvlakk fra Liberon. Deretter ble det patinert for å få alle utskjæringene frem og ikke virke så blankt. Det ble utrolig stilig! Dette er dessuten skikkelige møbel produkter så det er ingen grunn til å føle at man ødelegger arvegodset.

Detaljer fra skjenken og speilet. Her ser dere også tydelig de duse stripene i tapeten.

Her ser vi fra spisestuedelen og inn i kjøkkenet. Siden det er åpen løsning så valgte Lena samme tapet på kjøkkenet som i stuen. Den fungerer like godt der også!

Lekker stue må ha lekker TV :-)))

Her frister det å slå seg ned.

Sjefen i huset!

 Tusen takk til Lena Rød for at vi fikk komme og ta bilder hos dere!! Det var veldig gøy!

5 kommentarer:

 1. Utrolig fin stue! Liker fargesammensettingen. Gleder meg til å se flere slike prosjekter :)

  SvarSlett
 2. Kjempe fin blogg dere har fått, og hjemmet til Lena ble knall fint. Blir moro å følge bloggen videre:)

  SvarSlett
 3. Such a beautiful decoration! Good to be inspired a little by you.

  SvarSlett
 4. WOW for ett flott hjem! Så nydelige møblene ble med forandring.Jeg har noe av de samme møblene som jeg også skal få mala, men har vært så tvil på hvilken maling og beis jeg skal bruke.Her var det masse tips å få og takk.

  Fra Eva Helen

  SvarSlett
 5. Hei igjen.Jeg ser min furu apotek skjenk er i syrebeiset/lakka...hvordan vil den bli med beis? Det går kansje ikke??

  Fra Eva Helen

  SvarSlett