fredag 25. februar 2011

Vårnyheter fra Borge ! Nye tapetbøker har ankommet butikken og vi synes det er så mye spennende!! En av favorittene er Falsterbro fra Boråstapeter. Noen av tapetene er laget etter originale mønstre fra 1800 tallet men felles for kolleksjonen er at det bygd opp på det tradisjonelle med inspirasjon fra naturen. Fugletapeten er helt fantastisk ! Dette er en fibertapet.
 Alle mønstrene kommer selvsagt i forskjellige fargekombinasjoner men her finner du ingen knallfarger. Duse, nydelig avstemte farger preger denne kolleksjonen.
 Nydelige syriner på sort bunn. Effektfullt uten å virke for dramatisk. Vi kan formelig kjenne syrinduften. Alle tapetene er ment til å kunne matche og kombineres.Marimekko er velkjent for mange i form av gardiner og andre interiørting. Her er det mye å velge i for den som vil leke med farger og grafisk design. Fibertapet i glade farger og spennende mønster.
Denne blomsten er velkjent men med litt ny fargekombinasjon blir den spennende!Dette trykket minner meg veldig om boller og mugger fra 50-60 tallet.


Friske farger og lekne mønstre kjennetegner denne kolleksjonen Hva med en flokk kuer på sjokkrosa bunn! Definitivt for den modige :-))
Denne tapeten falt vi for!! Så herlig på et barnerom :-)Brocante er en lekker serie med vinyltapeter. Her blir det brukt mye struktur i større eller mindre grad som gjør at tapeten får et helt eget inntrykk på veggen.


 Barokkstil. Denne er skikkelig flott! Her er det en litt mer beskjeden struktur men allikevel virkningsfull. Disse rosene føler man nesten plopper ut av veggen. Gir liv og spenning til en vegg.


 Dette er jo bare vakkert. Hvitt på hvitt med forskjellig glans gir stor effekt.Serenity er en fantastisk vinyltapet kolleksjon som har en noe tredimensjonal effekt på veggen. Dette gir en helt spesiell virkning på veggen.


Denne fantastiske blomstertapeten kommer i mange nydelige fargekombinasjoner. Skikkelig stilig mønster og struktur på denne tapeten.
 
Enda en "ensfarget" tapet med utrolig effekt.Denne er utrolig vakker med det sølvskimrende blomstermønsteret.


Ble du fristet til å tapetsere? Det ble ihvertfall vi! Kom gjerne innom butikken og ta en titt på alle valgmulighetene.
La stuen eller soverommet få en makeover til våren :-)) Det er lov å la seg friste!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar