mandag 2. mai 2011

Et bad......badet


Viser bilder fra dette badet for å illustrere den enorme forskjellen maling kan gjøre med et rom.

Eieren av badet synes det var et litt rotete preg med for mye forskjellige farger. Panelen hadde også krympet endel og det var på tide å gjøre noe. Panel på veggene og innredningen ble valgt fordi eieren ønsket seg et bad i gammeldags stil .


Innredningen var i mørkbeiset furu som var veldig populært en stund. Den stjal mye lys og detaljene kom ikke ordentlig fram.


Først ble tak og vegger vasket godt med kraftvask og deretter ble alle sprekkene i panelen tettet med akrylmasse.
Deretter ble det påført to strøk med toppfargen. Samme fremgangsmåte på innredning. Malingen som ble brukt er Lady Interiør tre i glansgrad 15 og 40.


Veggene og innredningen ble malt i samme farge men med forskjellig glansgrad. Dette gjør at rommet virker større og roligere. Innredningen kom mye mer til sin rett og fikk det preget som eieren var ute etter. Tak og lister forøvrig ble malt i 0502-y (eggehvit).


Enkle gullspeil ble malt i 0502-y og ble som nye. Flere speil på en vegg er også med på å gjøre rommet større.


Gammel arvet hylle ble også malt i eggehvit.


Detaljer med nostalgisk preg er med på å understreke stilen.


Det opprinnelige speilet ble byttet ut med et gammelt som har tilhørt et sminkebord. Den ovale formen passet mye bedre til innredningen. Lampe fra Ikea i nostalgisk stil passer godt til.


Etter litt arbeidsinnsats har eieren fått et lyst og trivelig bad i den gammeldagse stilen hun ønsket seg.1 kommentar:

  1. Sannelig lekkert, men synes nå det var fint før også jeg da ;)) Skal selv i gang med å pusse opp badet, så da er det fint med noen ideer. Jeg har også tenkt meg panel på vegg, dog med dusjkabinett
    ..og så er det ikke så veldig langt fra Langesund til Skien ;D Legger meg til som første følger jeg ;D

    SvarSlett